Patung barbie yg bergerak..

Sunday, May 19, 2013

Lepas balik drp bercruise... kat dalam MINES tu ada function barbie. Best pulak tengok.. Cantik2 semua barbie ni.. tp semuanya make up semata.. orang pon dah macam patung. LIBL suka tgk diaorg dancing...musical dance gitu..

Enjoy pica!..

Tataw nak tulis apa sbb lama x blogging..








Cruise at The Mines

Lama la sungguh tak update kan.. reader pon dah lari. Ahaks!..
Btw, LIBL bukan blogging untuk glamour but just my decent post for my own memories.. Kata orang masa yang berlalu tak akan berulang...

Okay.. kali ni nak citer jalan2 naik cruise di The Mines. Jakun sangat sebab 1st time. Thank You to mak kucin yang belanjer.. Ishkk..lama x dgr berita mak kucing. Mana menghilang... ke LIBL yang busy.. busy dgn training utk recovery.

Best la jugak naik cruise sini.. tp kejap sgt rasa nak dok sehari dlm tu.. Wakakakaka..
Maka bermulalah sesi snap2 gambar..
so enjoyy...picas!!..

let the pictures speaks!!.. 









Scary.. pak cik ni xcident n injured. Masa ni LIBL belum op lagi.. seram gak tgk tp see sakit2 pon kena la happy kan!