I am back..

Sunday, March 17, 2013

Alhamdulillah...

Finaly I am back... Life turn me upside down.. takder mood nak tulis..busy keje...
busy workout..ehh..cehh..busy buang masa dgn org yg salah lagi...hate it!!..hate it!!!..
tp tak per LIBL dah maafkan tp sori.. awak adalah sebahagian drp kenangan hidup saya.Takot yer doctor cakap this time my recovery 9 months. Dan - dan ajak LIBL bermadu yer..kawin  pun belum nak ajak bermadu??.. Nak dua org sekali gus?.. Kenduri serentak ye?..Kawan awak janda anak 3 tu sanggup bermadu..oohh..not me!!
Siap nak add me kt fb..nak kenal2.. tak accept PM tanya kenap and rugi x nak kenal2..owhh..apa plan awak ni?

Act like professional.. Let me settle with him sudah lah.. I dowant to know u. He the one yg menduakan i. Kawan dgn i..kawan dgn u in the same time.. Tak ikhlas..tak jujur..

Allah swt tak suka..LIBL tak suka..

Awak kaya mcm dato K ke?.. Tak jugak.. Saya hidup singgle lagi selesa cukup duit nak pergi vacation and support my own living..

Too late... Awk dah x der restu drp my parents.. I am leaving..
I dah move on..

Keji la awak dtg jumpa my parents and bawak I jumpa yr parents and finaly decide nak kawin dua sekali gus.. OMG!!

Barang awk ni..penat la nk simpan..nk pulangkan asyik ngelat.. sy buang je bleh?

Oklah....
See how the ending kan... Aper pn yg awak buat..i will never ever back to u again!!.
I am happy with my singgle and solo life..
Once recovered, perform the umrah and lets jalan-jalan.
Sport..moderate..

Now I am back on track...

2 comments:

DrSam said...

Glad that you take control of your life and move on.

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

hehe...
Alhamdulillah...
Truth is pain..
Playing with heart and emotion also pain..
But this is life kan dr.Sam..