Selamat Hari Raya!

Tuesday, September 11, 2012




Taqabbalallahu minna wa minkum... 

Selamat hari raya..?? ehh.. baru nak wish ker?.. Aci la.. Hari ni LIBL raya sbb dah abes puasa 6 hari..

Aci lah kan.. sbb LIBL busy dgn melawat makcik LIBL yg sakit di HKL dan menguruskan hantaran adik yang akan bertunang awal bulan 11 nanti serta kesibukan menghadapi bermacam- macam cabaran dan dugaan hidup. 

Alhamdulillah... Dalam pengakhiran sebuah kesedihan ada kegembiraan yang Allah s.w.t kurniakan. Sabar, berusaha, berdoa dan serahkan ketentuan kepada Allah s.w.t adalah
The Secret Key of Everything.

Bila LIBL nak bertunang ?? (sebelum org tanya meh LIBL bg taw.. )
InsyaAllah.. andai baik utk LIBL dan agamaku.. LIBL akan undergo 2nd surgery.. hujung tahun nanti. Niat LIBL.. adalah untuk kembali solat seperti biasa bukan duduk dikerusi selamanya. Dapat pergi ke baitullah dgn sihat walafiat. Moga Allah permudahkan recovery kali ni. Amin.. 

(Silalah amin kan..)

Hal2 yang berkaitan tunang, akad, kawen harus di KIV.
Ada jodoh tak ke mana kan... Malas nak berharap takut kecewa lagi.. HAHAHA..

Kawan2 tak payah la nak korek2 or me'mamarazikan LIBL yer... Ishk3.

Andai dia yg terbaik utk ku dan agama ku.. moga Allah s.w.t permudahkan segalanya. 
Doakan kaki ku cepat2 sembuh yer kawan-kawan.

LIBL practice jawab la ni.. confirm2 org tanya punya nanti.. adeiilahhhhhh..

Minggu minggu ni last syawal..  Marilah berpuasa 6 hari di bulan syawal. 


Minggu lepas LIBL puasa 4 hari bekerja.. Isnin tuh puasa separuh hari jer.. 
Tengah hari tu bukak puasa kat The Chicken Rice Shop.. Hahah.. Aperkahh??..
Ada orang ajak lunch kaedahnya.. surprise la konon... maka dengan rela bukak puasa lah kaedahnya. Orang belanja mmg sedap.. lagi-lagi yang belanja itu adalah Incik Architect. 
Nanti dtg visit site kat sini jangan lupa ajak LIBL lunch lagi.. hahahaha..

.... harap Incik Architect x jumpa blog saya ni..... Agagaggaga!!

0 comments: