Cerita Pasal Blogger

Saturday, May 5, 2012

Hari ni LIBL tiba-tiba rasa nak update FB NLKO...
Kena pulak tajuk : Adakah anda juga seorang Blogger? Kongsikan Pengalaman anda disini...
maka LIBL pon comment...


Sambung tgk NLKO... ttb nama original ku disebut.. alamakk... glamer semesia jap.. kih3..
Fizo tanya pada blogger jemputan.. blogger ada banyak2tempat ker.. 
She said.. takk tak der.. di blogspot jer.. 

Loerrrhhhh... tak taw ler tuhh..

Patut NLKO jemput abg man... Hazman Halid.. merata dia blog. Antara blogger terawal kott... glamerr... then baru blogger ni bercambah macam cendawan. 

Banyak lagi blog2 ilmiah and artwork blog....yg LIBL follow... 

Naper blog2 ni x dpt award or publisiti yer? 
Blog merepek marang merapu yg dpt award?.. 

Kalau letak gambar yg cun or yg handsome persis model confirm banyak follower.. Betul tak?? Betull kan??

LIBL blog since di e-kawan then di multiply dan now di blogspot. From blogging, I found family blogger.. we still in contact till now. Among us ada yg dulu single now dah kawen. Ada yg dah beranak. Ada yg dah kembali single pon ada.. Hahahaha... 2006.. cepat sungguh masa berlalu..

I blog just like my own diary.. tp bila dah kenal blogger yg lain.. Opsss.. slow down..kena tapis. Segannn!!!..

Ada juga sebab2 tertentu, blog di multiply tuh terpaksa di delete.. 

Blog ni pon dah bertukar nama drp simplysmarterme to lifeisbeautifullyric.. Perubahan nama berlaku bila abang-abang sepupu LIBL menyekik... Haa..amik2 gambar tuh nanti masuk blog tuh.. Hadeii... camner bleh tersebar niii... Zastttt.. tukar nama blog..

I prefer to keep this blog as secret.... That is why no pic of me inside!!...
Saya blog bukan nak glamerrrr... Just share info but not to expose who I am...

Dulu LIBL gigih bermarathon.. now.. nak walkhaton pon dah tak mampu. Kenangan namanya.. omputih cakap my life history..

Bersyukur kena dulu saya berkempatan untuk bermarathon..berlasak sana sini. Dugaan kini tak seberapa dgn kegembiraaan yg bertahun dahulu.. Semoga Allah s.w.t menetapkan hati LBL dgn jalan yg harus dipilih. If redo everything back is the best for me, tetapkan hati saya. Amin.. 

Kalau nak kata blog syok sendiri pon org tak kenal siapa LIBL ni kan?.. blog ini juga x di expose dlm search engine. klw terjumpa pon sebab content. 
So.. whateverlah..

Yang dah kenal tuh.. dimaafkan.. 
Muahahahahaaaa...

Last but not least, sempat jugak LIBL sakat Fizo hingga terbawa-bawa di NLKO.. kih3..


Drama bersiri Cinta Buat Emelda yg LIBL follow.. Ehemm.. now balik kerja on time sempat la nak catch drama pukul 7. Watak Fizo sbg Dr.Aril Fatah.. suka buat keputusan terburu-buru..gerammm LIBL tgk!!.. Kesian emelda... Angle sungguh!!..

Dipendekkan cerita.. episod terakhir, setelah 3 bulan emelda melarikan diri sbb aril fahah halaww.... Aril Fatah mula sedar kesilapan dia..Lagi2 bila mendapat tahu emelda preggy. Menyesal x sudah la si Aril Fatah. Mujur jumpa semula.. Tapi ttb jumpa semula kat tepi pantai.. mcm ada short cut disitu.. Mini to say, Happy Ending.. 

Btw, Terima Kasih Fizo Omar kena membaca comment LIBL di NLKO hari ni.. :)

0 comments: