Space U8 Eco Mall

Saturday, February 25, 2012

Physio Aina: Saya kagum la dgn akak ni..
LIBL : Naper?
Physio Aina: Sakit pon akak gigih berjalan..sampai Bandung tuh.
LIBL: Hermmm...May be akak dah biasa active la dik!..
Dah boleh jalan nih yaAllah nikmat!..

LIBL jalan still x cun lagi. Sakit tp dah lali. Bila jalan dgn para physio tak pasal2 kena observe. Paling hampeh kena ajuk cara berjalan..Cisss!!.. Ini tak termasuk kena dera kat tempat physio.

Space U 8 ni new mall yg berkonsepkan eco mall. Eco Mall tuh aper?.. Hahaha.. Nih ahh.. shopping mall pakai kipass besarrrr bapokkk!!

Nih la kipas itu.. banyak!!..


Mall nih masih baru.. located kat Shah Alam near to Politeknik Shah Alam.. Masuk ikut monfort boy school. Terusss jer... LIBL pon tak sangka tampat tuh dah membangun.. Jalan pon dah cantekk.. Nice place to jalan-jalan. LIBL ikot geng2 physiotherapist HTAR pegi amik kain cotton. Banyaknya dia org borong drp sorang datin tuh yg bukak booth jual old items kat flea market kat situ. Datin ker?.. owhh.. may be kot. The way she speak satu2 perkataannya.. hikss!
Kenapa org selalu mcm terpegun kalau tau org tuh datin atau dato' ?



Ini lah Flea Market itu.. ada plan nak grab satu table. Tah ler bapa harganya. Yet to check. Tapi mcm tak ramai orang.. Ada laku kah?

Semua ada kat sini.. subway.. uncle lim's, MBO, Tutti Fruti dan lain2 akan ada. Hahahah. LIBL tak suka shopping mall yg sesak..best place to shop bila semua kedai dah open. Kawasan luar tuh macam Cyberjaya.. mengimbau kenangan sesat di HP, Cyber. kih3.

More info. Click HERE

2 comments:

ilovekampungku said...

borong sakan kain cotton tuuu.....
teringat masa times square baru buka....lengang..ade kedai bukak sikit jer....bosan sampai malas nak jalan ke tingkat atas...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

tuh la nyer diaorg tuh..

pernah pegi gak.. mmg lenagan...tp smpi skrg pon malas nak pegi t.square.. jemmmmm...