Touch Down..

Friday, January 20, 2012


Alhamdulillah.. itu yg terkeluar drp mulut LIBL once dah touch down at LCCT. I feel better after 4 days and 3 nights at Bandung. Truly amazing..

Tak ada apa-apa yang berlaku semuanya selamat aja.. My knee getting better.. may be banyak berjalan (latihan yang bagus) and my desire to explore new place. Tak rasa sakit or lutut berdenyut dimalan hari seperti kebiasaan di Malaysia.. sengal2 and lenguh2 tuh perkara biasa kan sbb dah banyak berjalan..

LIBL tak sangka dapat turun ke Kawah Ratu di Tenguban Perahu.. Tak sangka boleh jalan jauh2.. Tak sangka dapat panjat kereta kuda.. Tak sangka dapat naik turun tangga (better) .. Tak sangka boleh jalan hampir kesemua FO di Jalan Riau & Dago. Dua kali serang Pasar Baru.

Yang paling tak sangka LIBL terus keluar mobil tanpa tongkat di Ladang Stroberi.. Dah separuh jalan baru sedar tertinggal tongkat.. Pak Supir & kak S dah gelak kan LIBL..

Waduhhhhhhhhhh...


Later LIBL will post my experience and tips to shop and jalan2 at Bandung.. Lucky LIBL ada sedara jauh di Bandung to help me tawar menawar tp tuh pon kena kencing jugak.. out of my control.

Dahhh.. short note jer nih sbb tgh tgu my bro pick me up utk balik kpg.. tak sabar nak balik kasi ole-ole drp Bandung kat family.

Lepas CNY kena gigih physio.. kki belum berjaya dilipat. Abesla nanti doc Askandar jadi pening.. *sight!

Doc bius & kepak jer kaki nih bulih?..

p/s: Nana & family.. hope u like it!.. brownies makan with ice cream ok!..

2 comments:

Areef Ibn Naim said...

salam,

alhamdulillah, dh selamat sampai... :)

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

alhamdulillah. Thx Azaref!..