Ladang Stroberi di Kuala Lumpur ?

Monday, January 2, 2012

KL ada ladang sroberi? Naper tak percaya?.. HAHHahaha.. Tak yah la nak pegi jauh2 dah yer warga lembah kelang dekat jer!.. 2 tiga kali lompat bintang dah sampai.. (* tipu sgt)

Ini kerja my bro lah .. ketika LIBL sakit & masih berjalan menggunakan crutches dia bawak mak & adik jalan2 kat sini. Katanya dia jumpa tempat nih masa dia ride .. okey my bro memang suka ride!.. complete set baju & suar. Semua gadget basikal dia ada lampu sampai honk! basikal pon ada 2 jenis tak termasuk yg hilang kat uzbek kalau kira2 sama harga dgn sebijik keta. Kegilaaan ini dikongsi dengan kazen2 lelaki yg lain yg cuba meracun LIBL !

LIBL hampir teracun dgn basikal lipat A.K.A foldie!.. tunggula saya sihat dulu.. I will more to swimming & riding kot lepas nih.. low impact!.. lutut oh lutut.. sengsara sungguh sampai kurus!

Kat sini bukan jer boleh petik stroberi.. tp da banyak jenis salad & kerepak. Semua jenis sayur ada..semuanya segar2. Bunga lilly fresh pon ada... sedap bila digoreng dgn bawang putih + oyster sauce.
Kena gunting yer bukan tarik.. nanti bangla marah!

fresh drp ladang..


Bunga?.. macam2 jenis bunga ada.. my mom beli 2 pasu.. LIBL dlm keadaan skrg jgn ke harap nak tgk pokok2 nih. Nak kuar umah pon malas kadang2 tuh. Sibuk jer org tanya itu ini.. Nak kena record and play. Penat lah nak cerita balik..


Kesian ker menyebok ?.. Ohh.. rakyat mesia sgt prihatin!.. koserlah nak layan.. Yg x tanya apa tp pandang pelik pon ada. Adeii.. Kesian ehh tgk perempuan bertongkat nehh. Mencik!!!...


Since, LIBL x dpt pegi maka LIBL note kat sini. I will be there one day!..


Kena tinggal umah sorang2 oke!.. Kaki masih 30% jejak tanah & on crutches macam mana nak ikot.. Naik kereta goyang2 lututku sakit yamatss!.. Makanya, redha jer la x ikot. Bosan abes dok umah!..

Genting Strawberry Leisure Farms Sdn. Bhd. (839816-K)

No.1, Lot 3707, Jalan Jati 2,

Bandar Gohtong Jaya,

69000 Genting Highlands,

Pahang Darul Makmur. Malaysia.

Tel: + 603-6100 1121

Fax: + 603-6100 1135

Services Lines

Tel: + 603-6100 1152

dan laman web ladang strawberi ini :-

http://www.gentingstrawberry.com/

GPS Coodinate

3.39885, 101.76655

+3° 23' 55.86", +101° 45' 59.58"

2 comments:

Cik Sibuk said...

Salam,

Dekat kl ke kat Genting?

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Kat Genting yang dekat dgn KL.. gituu!...