And FinaY... Yay!..

Saturday, January 14, 2012

Macam2 ...
LIBL tahu semua org risau ... Thx a lot!.. Alhamdulillah.. Allah send me such a good fren!.. Not only one.. but many-many fren..
Alhamdulillah..

W
hatever it is.. But life goes on kan...

I need some space to move on!.. I always believe..
Hidup ini dah ditentukan... x ada yang kebetulan. I have a choice..
I choose a beautiful lyric in my life..

My last vacay for now.. may be..
I waiting for the call.. InsyaAllah.. Amiin..

Reply from my buddies..
Thx fren!..

Dear
LIBL..
Tujuan aku bukan nak takutkan ko.. alhamdulillah laa kalau ko dah boleh jln walaupun tak boleh lipat kaki sgt, dah boleh drive.. nak naik flight (tangganya ) boleh climb tak?

hati2 ok.. yg ptg kaki ko nak pakai lama.. jgn push sgt nak jln2.. kalau ko sekadar kata nak sampai sana.. ok .. i understand.. tapi kalau tak larat plz jgn force.. aku bukan apa.. kalau ko tuh ada husband.. aku tk kisah.. ini ko single.. hidup bujang ni kena jadik survivor.. ko pun tahu kan. so apa2 pun kesihatan # one.. nanti dah sihat ko nak jln puas2 jln laa.. mcm aku kalau time sakit aku aku stop n slow mo.. dah elok.. go slow..

ingat kay

aku doakan ko selamat pegi n balik.. hati2 tau.. x dpt pi tmpt yg ko nak pi tak per.. lain kali ko dah sihat betul.. aku pun nak pi BDO lagi ... ok.. hv a nice n safe journey.. apa2pun alhamdulillah ko dah boleh jln skit2..


4 comments:

Benedict Bernard said...

take good care.. lepas ni jgn lari2 lagi.. duk rumah je..

Raihanah said...

nida....kuat smgt betoi..
takpa..semoga dgn percutian ini, nida lebih fokus dan tak stress..
Selasa mggu lepas dah bukak simen tgn tasneem, dah p berurut 3 kali..
cuma takleh nak lurus betoi2 lg..
tiap2 hari kena balut dgn daun tembaga suasa dan bg lurus tgn pkai ruler...
mkn masa...insya-allah
sabar itu indah

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Ben - dok umah jerr bosan la aku..

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Nana - nanti I call tht mak cik!.. Thx for the bihun gorang & fruits. Kenyang sampai malam.. :)