The POP sound..

Monday, November 21, 2011

ACL thorn.. the POP sound is the key!..



4 comments:

Mudd said...

beb...aku tak berani nak bukak langsung video tu.. tengok tajuk pun dah ngeriiii..tett...

Areef Ibn Naim said...

salam,

cak, muncul kembali :) blog ni dh jd blog citer psl knee injury ek... hehehe... sori, gurau jer...

moga cpt sembuh ek, amiin...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

@Muddy..

kalau selalu sakit lutut..better go and check ok! Btw, any OP done to knee memang kena physio. Scope buang bendalir.. Knee cap replacement.. Mini to say.. jagalah lutut anda..

Beb!... aku kena dua kali taw bunyi nih!.. tp x der knowledge.. tu pasal aku end up helpless at home..

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

#Azaref - yup.. memang akan jadi cerita pasal ACL recon. Kat Mesia nih ramai yg kena tp x der knowledge..

Selalu lelaki yg kena..recovery utk lelaki mmg cepat. Tp perempuan kat mesia nih jarang. Selalunya perempuan kena sebab terjatuh & eksident.

Perempuan lambat recover, sbb takot. Tak tahan sakit and also..kejadian muscle & ligament perempuan & lelaki yg berbeza.

I just want to write my experience..so sapa2 nanti boleh refer kat sini.