3rd Day Physio

Monday, November 21, 2011

It is already 1.07am.. and am still awake. Sakittttt... I cannot sleep..mild fever.. knee aching.. el bow hurt sbb LIBL guna crutches. I walk a lot today. Usually, I will request for wheelchair but today I wish to walk at the hospital. I saw few guys, they no longer using crutches.. I hate crutches!!.. I try to walk without crutches but I am afraid. Tah la terbayang2 masa jatuh hari tuh..

As a result, now LIBL menaggung kesakitan. I wonder how la all guy slumber jer.. Tak sakit kah?.. Diaorg ckp sakit tp still slumber.. Okay.. I am a lady!.. Ya Allah.. saya tak larat nak tanggung kesakitan ini.. :(

Lutut masih berdenyut, LIBL cuba menulis untuk lupakan kesakitan. LIBL tahu.. mesti bosan kan baca entry yg penuh kesedihan. Macam ko jer yg sakit kan!.. agak2 itulah comment orang.. tp saya yang sakit korang tka rasa. What else I can do dimalam buta untuk hilangkan kesakitan?

Last 2 physio..LIBL demam..kali nih knee aching.
3rd day physio mmg kena push sikit.. sakit.. dah boleh bengkok 70 degree.
Straight Leg Raise masih belum kuat quad muscle ini.. physio ckp mcm mana nak jalan..Aduhaiiii.... :(

Ya Allah.. ringakanlah penderitaan ini.. :(
Sungguh.. nak injured mudah tp nak baik Ya Allah.. saya pohon kekuatan. :(
Mengalir air mata tahan sakit.. ';(

Bila dah sakit mcm nih mmg la kena tanggung sendiri.. apa yg org lain boleh buat.. sekadar melepaskan perasan kat FB.. mungkin ada yang menyampah!.. Tp itulah.. dah injured..sendiri tanggung. Orang boleh cakap..
"Kesiannya.. "
Paling tidak tgk & baca jer lah..

Betul kata pepatah.. berat mata memandang..berat lagi bahu yg memikul..

Memang LIBL tak mengharapkan apa2.. bukan menagih simpati..
Entah... dah tak tahu nak cakap macam mana... lutut saya sakitt... yer berdenyut kat dalam.. sakittt.. :(

Terfikit jugak.. kalau saya lelaki mungkin saya tak macam nih.. tp hakikatnya saya perempuan..
LIBL antara perempuan terpilih untuk mersa injurd yg kaum adam selalu dapat..

:(

P/S : Biarlah org nak update apa2 kat FB. Andai itu update dia yg terakhir anda x berkesempatan memohon maaf dan may be anda akan rindukan update dia setelah dia tiadia dimuka bumi ini..



1 comments:

Mudd said...

beb.. dont feel sad..ingat.. ape berlaku tu.. allah ade sembunyikan sesuatu hikmah darinya.. wpun kta rase sesuatu yg membebankan... insyaallah... allah akan permudahkan... amin...amin...