E.X.A.M Stress Mode ON..

Wednesday, September 21, 2011



.
.
Saya ada exam esok!.. Yeaa!..
Tp hari nih saya masih bekerja...
Saya nak amik cuti tp macam melampau sebab isnin dah cuti..
Saya ada deadline..esok..

Saya lagi nak jumpa bos..
Mintak postpone..
Buleh ke bos?..
Can meh?
Bos saya cina lelaki..dia suka yoga!..

Hari nih pagi2 dah hujan..
Hari nih sejuk..
Dalam perut saya ada butterfly..
2 ekor pulak tuh.. menari-nari..

Pagi ini saya sewel siket..semua data campur2 dalam otak..
belum sempat disusun.. mata dah macam burug hantu..
sebab malam tadi jad kelawar..

Malam tadi saya study ..
Malam tadi saya nak book tiket AA pegi Jakarta tapi Web AA hang!..
Sudahnya.. Antara anyer dan Jakarta!..

Sheila Majid!
.
.
.
.

Stress tak baca entry nih??

Muahahahaha... Lets share the stress!~

.
.

Esok petang exam..
Kat IBM Damansara..
Lepas exam kita shopping kat One Utama..
Parking & Minyak kompeni bayar..
Wehuu..!!
.
.
.
.

.
.
.
Ingat orang jer ader stress test?
System pon ada ma!!..
Tak pernah buat?..
Ai pernah =)
.
.
.
Cukuplah kot merepek..
kang korang muntah ijo..
.
.
.
.
Semoga Allah permudahkan exam esok..
Semoga saya pass...
Amin..
.
.
.
Semoga saya berjaya completekan certification IBM tahun nih..
Dapat tambahkan sorang lagi muslimah yg certified dalam area nih..
Tak ramai tau!..
Banyak cinapek & amoi jer..
.
.
.
Nurman ko nak amik exam ker?..
IBM offer 50% jer kali nih..
Taun depan paper ni expired.. format baru kuar..
kaw2..XPages..
Tak cayer??.. check IBM website!..
.
.

Cert utk paper 1st.. Amik tahun lepas..Masa tengah busy2 ulang alik customer kat bukit kewangan..
Tapi x laku kat HP..sbb dia nak Certified Domino Administrator..
Huahahahha....

TLeader tegur.. kusyuk org ujung tuh..
LIBL : Hehe..takott..
TLead: Dah semacam jer nampak..
LIBL : Err..mmg mcm nih.. org mmg takot tgk sy study..
tp sy kena study smpi semua paham bru saya rasa confident..
TLead: Orang kinesthetic study!
LIBL: Huahuahuahaa...

(*mangsa buli org digital.. =P )

5 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

Alamak! Aku vacation pun stress. Dan naked muntah. Hahahaha! Tapi good luck in ur exam.

Willie a.k.a Reptoz said...

Sorry. Typing error. Kacau function dictionary tablet aku ni.

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Thanks!!...

lerr...vacation kena happy2 lah!..

18SX sungguh u punya tablet!.. Mana beli?.. Hahaha..

Areef Ibn Naim said...

salam,

good luck! i'm proud of u... :)

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

#Azaref - Alhamdulillah. TQ. Dah selamat dah! =)

Tak der aper yg nak dibanggakan sgt..dunia IT mmg sgt mencabar esp utk perempuan mcm saya.. hanya tuhan yg tahu.