Sunrise from my apartment..

Sunday, August 7, 2011


I realized such this beautiful sunrise this morning from my apartment.. Quickly grab my SLR to captured the moments. Ingat nak try HDR tapi langit bertukar dgn cepat and susah nak amik sbb kena buat gaya nak terjun tingkap apartment. Kang tak pasal masuk surat khabar lama.. eh?

Jarang LIBL tengok langit yang sangat cantik dipagi hari. Selalu tak der awan... Pernah nak tunggu sunset tp hampa.. langit clean and clear.







Boring lah.. skill x improve pon. Tak sempat.. Asalan!!...

Malas nak usung SLR yg gedabak nih satu hal.. Tak cukup tangan moksik nak bawak hand bag lagi.. laptop bag lagi.

Klw pegi mana..compact digi cam jugak yang moksik bawak.. In liver..ruginya x bawak. HUmm.. Lagi satu, kalau bawak SLR nih rasa macam semua org tgk mosik lah... Perasaann.. (*bluekkk)

Contoh: macam kenduri kendara.. maunyer sebelah tangan kupas bawang sebelah pegang SLR.. uihh.. x sesuaii.. Dah kena sekali...mak andam ingat moksik nih cik photographer.. kah3.

2 comments:

makcik rokiah said...

hahaha.. pernah kene sekali mokcik sorang tu ingat kite wartawan tv3 hahaha..aduyai!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

kan... MK.. ishk3.. segan!..

gi bazar ramadan siap panggil soh promote.. akak bukan blogger terkenal u olss.. koserr.. blogger low profile almost halimunan ada lah kot.. ahaha...