Atuk Bilal

Saturday, March 19, 2011

Semakin bersarang blog LIBL nih.. This year LIBL kurang join activity lari2.. Naper ehh??.. May be sebab mmg kurang activity utk tahun nih... Kalau kena time stand by 24/7 .. susah la nak kuar drp KL nih.. Actually, LIBL masih cari masa yang sesuai utk panjat Bukit Gasing yang telah lama tak dijenguk.. rindu pulak pada bau & suasana hutan.

Kenal ker saper Atuk Bilal.. Bilal punya Atok..HAHA..


Keje pon awal2 taun nih kurang sikit.. bukan x der..ader tp slow and steady. So ubat gastric masih dlm stock yg max. Apa yang pasti, LIBL kena siapkan satu system enhancement utk company GLC yg dekat dgn Ampang Park ittew before June.. Hoohaa... memang lah before JUNE.. sbb JUNE.. LIBL nak ke KRABI. Hotel & flight dah book.. no matter what.. !! Harap2 rotation 24/7 tak kena on tht moonth lah.. Kalau kena pon..pls someone replace me.. *nages

Nota LIBL :
Hunted by head hunter offer salary almost 5K per month telah ditolak... Muahahaha... Rugi tak?.. Menyesal tak?

8 comments:

mIZz *.* aYNa said...

ramainye org nak g krabi this year, jeles2, hee~

Benedict Bernard said...

aku pun kurang gak berblogging

Nurman said...

Haha aku ingat lagi signboard ni kat mana. Ni surau dekat dengan umah wife Suhardi tu kan

Romie Pujaan said...

ni tuk bilal tebiat namenye ahaha

DrSinga said...

motor Atuk Imam ada sign bod jugak tak??!


Bukit Gasing...??
dah dokat dengan rumah saya tu!!
:)
saya pernah panjat !!!
dengan kereta!!!
heh heh hehhhhh......!!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Ayna - Jom la.. sempat lagi bulan 6 nanti

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Ben - heheh..

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

@Nurman - korekkk..korekkkk...

@Romie - Atuk bilal high class..

@Dr.Singa - jom doc..panjat dgn kaki lagi bestt...