:(((

Tuesday, December 14, 2010

Cepat la abes bulan 12 nih... banyak nyer kejee... lepas satu satu.... Lagi malas bila ada meeting .. meeting.. Small issues jer kecohhhh jer kan. Tulung lahhh... I know u r user.. troubleshoot sendiri bleh??

Saya dah x cukup tangan.. saya dah stresss tahap gaban!!....
Cuti ada 4 hari lagi... tah dapat ke tak.. klw tak burn jer lah tue..

Lagi stress bile mak oyah tanya..gaji naik tak..tak mintak keje lain ker?
Lagi stress bile gaji adik yg bru kerja dekat jer dgn gaji aku..
Lagi stress bile apply kerja lain tp tak dapat..
Lagi stress bila ada peminat soh tukar kerja sbb kena kerja malam.. kataya nnt dah kawen macam mana?
Lagi stress bila peminat nih dok tanya tp x masuk minang juga... takot la tuh nnt jadi suami terbiar.. Bluekkk....Bluekkk.....Bluekkk...

Ada keja kosong utk saya tak?

4 comments:

mun-e said...

masuk la my company ;p

cubasearch : Manulife Technologies. & Services Sdn Bhd kat jobstreet :D

Mudd said...

babe..dah abis bulan 12....bulan 1 benda lain pulak menunggu..and it will never end.....(alamak tak membantu).. okey meh sini fwd resume ko..hanta kat madihahmudd@gmail.com.
kat company aku ni tade la.. tp aku try fwd kat orang2 lain.....biar aku sebar-sebarkan resume ko k..

allah is with those who are AS-SABEEREEN....

Nurman said...

Meh sini masuk Bank Negara, aku recommend kan

DrSam said...

situasi sama di mana-mana. Datang hujung tahun, semua nak buat ala bidan terjun...sumbat je mana yang dapat.

Jangan putus asa dan terus mencuba.