Lailat-ul-Qadr - The night of Power

Saturday, September 4, 2010


[lailatul+qadr.jpg]

Now no longer 10 days but 5 days to go.. Entahlah apa perasaan aku but this year of ramadhan amat tidak mengembirakan aku drp segi ibadah. I wish I can turn back time macam zaman kat U & sekolah dulu2. Dengan kerja aku skrg, bukak puasa pon sempat2 jer singgah masjid kalau tak dalam kereta jer lah. Worst case, aku kepanatan and kalau terdaya aku buat sendiri..express. OR aku tak buat langsung. Sedikit kekesalan tp apakan daya..kadang2 niat nak bangun malam tp tak terdaya kerna epenatan yang teramat.. pengsan sampai pagi. Teringin nak join qiamullail dah 2 kali tp aku busy pulak dgn kerja2 office. Nak cuti sebelum raya punya pasal.. mujur aku tak der la nak gila2 shopping raya.

Org nak cuti raya aku stress dgn kerja smpi dizzi & nak muntah..
YER lah.. kerja smpi bila tak abes.. tp itu kan amanah..kena buat sebaik mungkin...

i HATE THIS... harapan nak increment lebey tak dok la taun depan.. mmg diaorg dah declare x der increment. Lagi plg aku tak suka Master tak der increment. Seday.. :(

Aku nak Tukar keje lain jugak.. may be no more programming..

Hari nih pagi2 dah hujan.. Aku dah terfikir.. is it last night?
Kalau betul...ruginyer aku.. last 10 day is not easy!..
sangat mencabar!!!...

3 comments:

dieya said...

oh hijau nyer langsir raya!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

ahahhaha.... not only langsr but also green packet!..wakakakaka...

Dilla said...

cuba sedaya mungkin ye sis. Mungkin sambil2 memandu atau buat kerja lain tu kita boleh berzikir (mengingatkan diri sendiri jugak ni).