The Story of Choclate Making

Thursday, June 24, 2010

Minggu lepas LIBL berkesempatan untuk belajar buat choclate. Bukan aper, LIBL suka pada benda2 yang comel2 lagi cute. Kenapa dulu LIBL tidak berminat pada cooking class?..sbb LIBL busy study. Skrg..free sikit sbb tgh tunggu result. Sangat lama yer class ini..drp pulul 10pagi smpi pukul 8 malam. Berbaloi lah dgn bayaran utk class ni kan. Seharian LIBL belajar sangat penat dan keras vontot.

Choc berinti badam, jagung, strawbery , choc & durian


Choc Box - boleh isi small choc 3 pcs

Choc Card

Oreo & Edible Oreo

LIBL plan nak buatkan utk my kazen's wedding. Barang dah beli. Tgh mencari masa.
Nak tempah .. sila2.. LIBL kasi murah2 jer.. :)

5 comments:

mun-e said...

wahh bebakat nya. serba bole. g gym bole lari2 bole. buat karipap bole.buat cupcake pon reti?

haishhhhhhhhh :P jeles :P (tapi malas nak belajar hahaha)

NenekPenne said...

abis tu kenapa tak hantar kat umah akak cokelat2 tu...haishhh...

Sawa said...

wahhh... akak pandai buat yg itam b'legak 1 kaler jerr... santekk ko punye. bape fee class die? mahal dak??

DrSinga said...

nak oder!!!!
upin ipin 3!!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Mune - mengisi masa yg ada.

Nek - penant nak pusing subang.

Kak Sawa - almost duaratus..

Dr Singa - 3 jer..adehh..mana cukup..