Outdoor Training 2 : Tasik Shah Alam & dikejar bangau..

Monday, May 3, 2010



Tak nak carita banyak.. Ahad tadi LIBL sangat la suka tido. Tiba2 plan nak ke Gabai x jadi. So, melepek dirumah jer. Maka terjadilah oversleep yg amat dasyat.. tido 4 kali sehari... cuba bayangkan..hahah..

Petang yg tak panas..LIBL pon pergila Tasik Shah Alam. Suasana yang cantik. Sambil menikmati keindahan alam ttb LIBL nampak burung bangau besar.. LIBL stop n jalan ke burung bangau itu.. nak amik gambar..ala cam hp cap ayam..zom pon x clear lagi.. makin lama makin dekat. ttb bangau tuh plak dtg ke LIBL..makin lama makin dekat.. tiba2 landing lagi seko bangau...2 second dtg lagi seko..jadi 3 eko.. semunya bergerak ke arah LIBL..


Halamakkkk..... slow2 LIBL dah x tgok dah kat bangau tuh..terus.... larikkk........ matila kau dikejar bangauuuuuuuu.......

6 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

Uih? Setahu aku bangau tak kacau org. Unless dikacau. Hahahah

Riezal aka Rezdrake said...

ko buat apa dengan bangau tu.. needa.. dah bagus tu.. skanng hang pulak dah ada training partner :)

NenekPenne said...

ha ha ha...
weehh...lenkali calling2 laah akak kalau nak ke tasik...hari tu jer akak membuta bagai nak rak kat rumah.... abis segala channel astro akak belasah tengok....

DrSinga said...

KAHKAHKAH....
kalau angsa...kita lari...
bangau...err....sepak je kaki dia yang!!

mun-e said...

bangau ohh bangau.. :P

DrSam said...

praktis lari dengan bangau boleh menang lari 100 meter.