Running Kit..!!

Wednesday, February 3, 2010


Dah dapat running kit.. it it just a tee not a vest.. huh..rugi pulak tak amik 7.7km.. tak perlah..kali nih just for FUN. Sabtu malam minggu aku akan berlari.. without mp4.. sbb dah rosak akibat berkali2 terjatuh semasa berlari di GYM. Finally..tamatlah riwayat..

Dapat kupon snack & water. Tuh jer la..x semeriah SHAPE run..

Next week aku akan fulltime berulang alik ker Bukit Jalil untill the migratin project is done. Penatla kena bangun pagi2 mengharungi KESAS highway.

3 comments:

tunbegia said...

angkat saja ipod touch satu,

salamm,

Riezal aka Rezdrake said...

betul cakap tunbegia.. gaji beribu2.. takkan mp4 pun tak larat beli.. buat malu orang parit buntaq jaa ni.. citt!!. kalau takdak tu.. sambil jog sambil zikir laa..

Jumpa kat sana nanti.. nanti kalau aku jerit NEEDA!!!!.. kalau yang pusing tu.. confirm hang.. :). Cepat update.. im'running for tuu.. aku nak tengok

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

TB - angkat boleh..tp yg bayaq tb lah..boleh??.. HAHAHA...

Riezal - ehh..hang pon masuk ka..??.. bareno run masuk tak??.. aku nak reg tp x der online.. nih yg jd malas sikit..

...sambil lari sambil nyanyi lagu Wali Band - mari bersalawat.. HAHA.. sempoi giler lagu tuh..

Aku update lepas run jer lah...