Sambungan Kembara Croc Oren - Restoran Getaran Jiwa

Thursday, January 7, 2010


Restoran nih dekat jer ngan shopping complex baru Sabah. Dekat jugak dengan Tune hotel. Tapi aku lagi prefer dok kar promenade sabah or mana2 yang dekat dengan pasar jual mutiara..sbb aku akan borong pearl.. pakainya tidak la sangat tp beli jer lebih.. kerongsang mmg aku pakai.. Bukan aper kat KL..pearl iih double harga dia.. sini aku beli 4 bijik RM 10..huhu..Sana jual sebijik RM 10. eh..lari topic..

Nih satu lagi tempat makan best..malam lagi hapenning kot.. Restoran Getaran Jiwa.. Ist time aku makan ikan bilis besar. Masakan tuh nama dia innova.. huh..kalau salah sila betulkan. Ala..innova tuh macam acar ikan bilis. Masakan kaum aper tah..lupa..hehe..

Lunch time memang ramai

menu

Yang pingan kecik yg ada cili, bawang tuh la innova..tuh jer yg ada sbb dah abis..


3 comments:

NenekPenne said...

wahhh ikan bakar tu bestnya....

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

oitt gengs.. maksud ko makanan tu ikan mentah ye.. dia wat campur bawang merah mentah, bubuh cili padi cincang, lepas tu bubuh limau.. kalu yg tu bkn inova la.. hinata..

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Nek - biasa jer ikan dia..

Eizan - Dia cakap innova.. ikan mentah??...ikan bilis basah..er..tp aku tak sure plak masak ker tak..yg betulnya aku dah telan dah..huhuh..