Sambungan Kembara Croc Oren - Restoran Seri Melaka

Thursday, January 7, 2010



Kalau ke Sabah.. Rest Seri Melaka is the best place to go.. Yerlakan..masakan Sabah nih lain sikit.. tp kena cara sedap jer.. Since pok cik aku dah tinggal sini dekat 10 tahun.. this is the best place & mmg kena ngan selera. Pucuk manis kat sini lagi sedap drp makan kat Tawaw.. Kari ikan style nyonya dia pon sedap.. Price lebih kurang makan kat KL jer.. x der la murah..x der la mahal.. biasa2 jer.. Aku suka butter prawn dia..sedap... Oh yerr.. location dekat town jer...senang jer nak cari.. Dengan rasminya..aku mabuk makan nasik..huh..hari2 nasik. phobia aku...

Butter Prawn.. saper high Cholestrol x leh makan..biar aku jer yg makan..hahaha..

Nih la kari nonya yg sedap itu..aku yg tak suka kari pon jadi suka.

Pucuk Manis

Menu @ Seri Melaka

3 comments:

NenekPenne said...

pucuk manis tu also known as sabah vege kan?

sedap tu...

catz said...

wah..dah banyak update..
tak terkejar..

sedapnya tgk pucuk manis tuh..
nampak ssodap benorrrr..
ni jenis yg sabah punya kah? tak sama dgn sini?

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Nek - yup..sana jer ada pucuk manis..

Catz - hehe..sesekali free..haha.. yup..pucuk manis sabah mari.. sini mana ada pucuk manis..sini pucuk paku ada la.. ehh..lain rasa..