Lets Runnn Bebehh..!!

Saturday, January 30, 2010

Day by day.. month to year.. kejap jer masa berlalu... huhuhu... setiap apa yg aku hadapi kini adalah dugaan walaupun ada suka..ada duka.. part duka nih yg aku malas nak fikir.. in one time I pray tht aku terus tabah.. okay.. apa punya intro lahh...

Since I already submit my dissertation, i got ample time to do my thing.. my thing means mender-mender yg aku x sempat buat or tersangat nak buat or dah lama nak buat. Its time for me to be more active..in the same time loose wight.. HAHA.. the most difficult thing to do. Tapi ada aku kesah??... just keep mooving... macam few trainner BJ.. dok ajar class hari2 lama2 tgok dah tone up dah.. huhu.. Perlukah aku bercita-cita jadi trainner jugak??.. (sila ketuk kepala aku..kekek..)

Putrajaya Night Marathon next week..ishsehh...running kit aku x sampai lagi pon.. mana nih??... Next week aku kena berlari lagi.. kali nih x der la aku training macam dulu-dulu. Time constrain.. aku pegi GYM jer. Lagi pon aku pon dah tak training sekerap dulu..so past few week aku try pergi GYM almost every day. Kalau x masuk kelas.. aku pegi buat cardio & weight. Aku try apply mana2 workout tips yg aku baca from SHAPE mag & books. Satu jer yg x best.. aku x sempat nak ganti kasut baru lah.. sure tapak akan panas cam tayar keter.. maka aku opt for Fun Run jer lah..5 km instead of 7.7km.

This month aku nak regular masuk class Body Step.. mmg challenging sbb banyk guna kaki..tp aku rasa I need this.. nak tone up.. Try at least one month .. every week 1 hr class.. see how the result kan??..


4 comments:

dieya said...

salam nida! how r u? main lompat2 blog petang2 ni skali landing pulak kat blog awak. seronok baca cerita member2 batch 7 dulu. i link ur blog to mine ok!

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

haih...camna leh terlanding nih...alamak... kantoi..!!!

Dieya.. keep is SECRET dah la... low profile jer.. x nak glamer2.. hikss..

dieya said...

itulah.. power of internet :-)
no problem, nak kita remove the link to ur blog tu ke?

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

letak jer lah..but remove the name.. hikss.. Thanks!!..