Kembara Crocs Oren : Pasembur Rodger

Saturday, January 16, 2010

Nih la dia pasembur

The stall - macam2 ada..

Stall nih malam sajer ok!

Daripda makan kat restoran..food street also not bad. Tapi kalau dah turun Penang rugi rasanya klw tak makan Penang famous food. Tanah tumpah darahku.. mana bleh buang nilai2 ke Utaraan.. Drp kecik mak bapak dok ajak anak depa makan pasembur.. HAHA. Selalu aku suka gi yga dekat padang kota lama..tp sb konon nak kejar Avatar 3D kat Gurney Plaza.. makan we ols makan kat sini jer. Cari punya cari.. terjumpa one stall..menari2 + lagu techo yg kuat..sambil potong bahan-bahan pasembur.. so we decide to have a try.. nasib baik sedapp...


video video

3 comments:

en_me said...

sodapp kanns.. ihiks

catz said...

kalau ke penang, haruslah try food kat stall di sana. dari rojak buah, pasembor, kerang bakar..yummy.
dulu kawan catz tanya..pasembor tu apa? catz ckp 'rojak mahal'.
png sudah semestinya food heaven...
aummm

Mohd Farid said...

Assalamualaikum,

Lama tak makan pasembor.

Semoga sihat sejahtera, saya ingin mengajak anda membaca dan menyebarkan kebaikan. Silalah ke:

http://www.faridrashidi.com