Recap 2009

Thursday, December 31, 2009


Year 2009 is all about work.. tahun nih tak der case jiwa kaco.. cuma sntapz jer sebab asyik kena perli.. soalan bila nak kawen tuh dah jadi macam lali pulak... lantakla..jodoh pertemuan tuh semua ditangan tuhan kan.. PEACE!! :)

For me, year 2009 I can see carrier improvement since I got green light to move to another department. Without hesitate, aku proceed jer since I do not have any family commitment kan. Moving to another department bukan untuk goyang kaki but to seek another adventure in programming & software development world.


Dalam kesibukan kerja, aku still sempat involve in charity work. Yang nih mmg aku minat sejak aku kat U dulu. Since last year aku propose the dedication and aku yg kena execute. Nasib ada diaorg kanss.. Next year aku rasa x leh kot..tp aku bersedia bagi tunjuk ajar..ewah..



As usual, am still a gym goers even tak kurus2..aku sibuk la wehh..paling2 per month mesti pegi..paling busuk once a week. Tahun nih aku berjaya drag kawan2 aku masuk Shape nite run..11.5km. Hazap punya jauh.. Now am looking forward for Putrajaya Nite Run Feb 2010. Fun run jer kowt..keke..

Tahun nih jugak aku pegi Vacay of the year..jarang aku gi vaca nih sebenarnya sbb busy ngan study.. Alhamdulillah aku ada rezeki lebih..aku bawak parents aku gi Sabah.Balik Sabah terus busy ngan project..

http://blogs.phillyburbs.com/news/bcct/wp-content/blogs.dir/2/files/2009/April/Friday/bristol_graduation.jpg

Anyhow, azam 2009 x der la tercapai sbb aku x boleh submit research aku tuh..aduh..macam2 kena tukar..IBM certification pon 1 jer aku amik.. Tahun nih pon aku dah banyak ponteng kelas ustaz Abdullah. Kitab syarah Bulughurl Maram alamatnya aku tak khatam la..

2010 nih aku dah malas dah nak berazam..better aku aim to complete my research & aku nak konvo taun depan.. Itu jer la..

1 comments:

NenekPenne said...

same goes here, complete my study lorrrr...