Huhh..gituu..Hahaha..

Monday, December 14, 2009

Aku x der idea pon nak tulis aper..mood jiwang mlm nih... Penat cerita asal vacation hari tuh x abes lagi..dah ada vacation baru lagi. Nanti free jer la aku hapdate...Itu jer kot last vacation for year 2009. Dah nak abes pon year 2009..bulan islam pon dah nak masuk tahun hijri yg baru..ada yg tanya aku kat FB..apa azam tahun baru. Huh..azam??.. entahla..yg aku tahu ada beberapa mender yg aku dok kejar tp sampai sekarang still tak dapat2.. aku pon dah sempot dah nih.. Harap2 aku graduate master tahun depan..penat nyerrr tukar itu ini..tologgglaa luluskan sayerrr.... nak muntah dah nih... Certification pon aku x amik lagi 2 paper...tlg la IBM buat promo lagi.. mahal sgt RM 700 per paper..kalau fail???... lesap duit aku..baik aku gi vacation..huhu..

Aku rasa aku malas nak berazam tahun depan.. 2 mender yg aku tulis kat atas pun tak settle lagi....just go with the flow..rasanya lifestyle aku camtuh jer lahh..keje..keje..keje..abis stress aku gi GYM..pas tuh gi vacation.. wht a boring life kan..??..

Dah nak buat mcm mana..dah cam tuh kaedahnyer.. Jom layan lagu Dato Siti yg baru.. actually tuh lagu Opic dinyanyikan semula oleh Dato Siti.. Aku suker lagu nih esp part Rindu…rindu…rindu kalbu memanggil-manggil nama Mu.. rasa mcm nak sembah sujud jer..hanya Dia yg tahu apa yg aku rasa ketika ini..huhu..


Aper pon...

Harapan aku hanya satu..semoga aku tabah menghadapi segala dugaan.

Semoga aku menjadi hamba yang taat, sentiasa bersyukur dan dikuatkan keimanan.
Semoga dipermudahkan segala urusan..
Aku berserah..
Kerna aku hanya lah hamba Mu yang lemah..





Lirik Lagu Opick – Ketika Cinta


Ada tiada rasa dalam jiwa
Rindu akan memanggil Mu
Karna setiap jiwa tlah bersumpah setia
Hanyalah pada Mu

Bila cinta ada di dalam jiwa
Wangi bunga dunia tanpa nestapa
Sgala yang dirasa hanyalah Dia
Hatikan memuja hanya padaNya

Ketika cinta memanggil
Gemetar tubuhku
Ketika cinta memanggil
Hangatnya nafasku
Ketika cinta memanggil
Sang rindu
Ketika cinta memanggil

Rindu…rindu…rindu kalbu
memanggil-manggil nama Mu

Seperti terbang di langit Mu
tenggelam di lautan cinta Mu

Bertabur kalbu yang rindu
Melebur menjadi satu
Bagai menari diiringi pelangi
Ketika cinta memanggil


Dinyanyikan semuala oleh Dato Siti..

0 comments: