Wohaa..am back actually..

Saturday, November 21, 2009

Credit to : http://www.zazzle.com/trust_me_im_a_programmer_tshirt-235318661333365419
I like this Tee.. Cool Babe!

Sebenarnya aku dah balik abt 2 weeks.. balik jer terus busy tahap gaban..Weekend pon aku keje.. Hari-hari gi keje kol 8pg balik kol 10 malam. Balik terus pengsan.. Semalam pon aku keje.. Banyak giler projek masukk... Harap2 bertambah la claim aku..bleh aku gi Uzbekistan plak next yr... Hikss.. (berangan)

Hari nih jer la aku cuti..esok keje lagi..Haiiiyakkk... Dah rasa macam nerd programmer..
Aku rasa aku dah loose weight akibat keje yg teramat sibuk..baguskan..fast track. Aku tak sure bila aku betul-betul free.. GYM pon aku sempat pegi sekali jer last week..itu pun sbb aku kena Ilang stress aku.. Nanti aku nak Cayok2 pegi Axis la..sana ramai member. Member MRSM aku pon ada .. 10 yrs tak jumpa..akhirnya jumpa kat GYM.

Got to screst out.. nak kemas umah..kemas baju. Hidup aku dah macam algojo busy sampai x sempat nak kemas umah.. Umah aku dah jadi macam umah HANTU. Mlm nih aku pegi konsert amal Opick. Tgok konsert secara berjamaah katernyer.. I know they miss me..Muahahha.. (perasann)..Almaklum la sejak balik vercotii muka aku dah jarang nampak kat opis.. Dah dok berkampung kat customer jer kaedahnyer.. Hapdate pasal cuti nanti aku free aku hapdate la.. banyak gambar2 yg cantik & kisah pengembaraan crocs oren yg nak aku ceritakan sebagai kenangan kat blog aku nih..

OK..last but not least url blog nih pon dah berubah atas sebab-sebab yg x dapat dielakkan..

1 comments:

catz said...

hi simple,

welcome back..waiting for ur updates.