Wish YoU Selamat HaRi RayA & Happy HolidaYzz

Wednesday, September 16, 2009


Di kesempatan ini I would like to wish my blogger friends Selamat Hari Raya & mohon maaf sekiranya ada salah dan silap disepanjang kita bergurau senda di alam cyber.

CPG - Ayu - Nek Penne - Kerol - Naz - Cik Kiah - Xean - Pakcu - CCT - Kak Nieta - Kak Sara - Mded(if you read this) - Riezal - mun*e - Catz - abglong - Shaz - Eizan - Nurman

Happy Holiday to Willie as well..

11 comments:

Sawa said...

camat hari raya to needa too. jmpe time open house gang bloggers kte nnti ehh.. drive safely laling

makcik rokiah said...

camat ari raya kak..
sorry kalau ade komen yg menggores perasaan..hehe

Willie said...

Selamat menyambut hari raya!

parkchoo said...

Selamat Hari Raya, maaf dipinta dan halalkan makan minum jika ada.

Riezal aka Rezdrake said...

Haa needa.. meh beraya dengan aku dulu.. aku dah nak balik malam ni.. cepat mai sini.. mai cium tangan aku dulu.. abg nak balik kg ni..

Needa.. jgn laa kamu bersedih.. abg pergi tak lama.diri mu pun akan pulang jua nanti.. tapi buat masa ni.. kamu jadi laa penunggu TPM dengan tekun.. even abg guard TPM pun balik beraya.. even Abg bangla Petronas pun dah balik bercuti.. indon cleaner opis aku pun dah nak berada di jetty demi pulang beraya di medan..

Sesungguhnya nama2 diatas dapat pulang awal dari mu wahai needa.. tidakkah kau gusar akan sedikit pun.. mau pun jeles.. ingat laa wahai needa.. kerja itu tidak ada habisnya.. ingatlah keluarga tersayang.. ingatlah jam loceng besaq parit buntaq itu.. tempat kita bermain merry go round sampai muntah..

Untuk tidak mengecewakan diri mu.. akan ku berbuka dengan soya pak syiekh dan juga mee mamak dekat kilang itu.. untuk mu.. esok..

Apapun.. aku menyusun sepuluh jari tangan dan jugak sepuluh jari kaki memohon maaf andai terpanggil hang pungkok besaq.. tersalah tutur kata.. hingga tersentap2 macam hari tu.. maafkan laa aku.. sesunguhnya aku cuma insan kerdil yang hensem dan macho di muka bumi ini..

wassalam..

Pecah Kaca Pecah gelas
Sudah baca Harap balas

mun-e said...

hahahaah gelak besar aku bace komen redzrake :D

uits cik needa name kite pon ade ek.. hehe

minum air coke dalam tin,
slamat hari raya maaf zahir batin.

ok x? :D

SiMpleSmArtErMe said...

Riezal - aamboi..amboii.amboiiihhh....macam tulih kad raya...ni mesti dolu2 rajin dok tulih kat aweks2 ehh..

Sempat lagi hang nak sakat aku naa...seriyes x der mode nak buat keje..nyesal plak aku x amik cuti esok.

p/s koser nak cium tangan hang..busuk bau ikan kering..
=P

SiMpleSmArtErMe said...

Mun*e - ader..ader..
air coke kat vending machine tuh ehh?? 70sen jer kan..kekekke... ker dekat skymart kekeke...

SiMpleSmArtErMe said...

kak sawa - ader ehh..kalau post kat blog sana..sori la blog sana dah delete..

CATZ said...

simple,
selamat hari raya, maaf zahir dan batin.
hati2 memandu..utamakan keselamatan.
semoga ceria di Hari raya..

shah said...

Selamat hari raya...opsss dah lepas raya dah kan...