Mode Sentapszz…

Wednesday, September 9, 2009

Lama aku x hapdate blog.. aku dok hapdate blog org lain ada la.. HAHAH..
Itu pasal comment blog org mcm blog sendirikk.. MUAHAHHA..

Sukahatilahh…

Sungguh aku suka hati..
Sukahatila pepagi aku sentapss.. makan hati u ols..

Mungkin org tuh x berniat tp aku x suka cara dia cakap yg kadang-kadang bagi aku x sesuai..

Ahh.. manusia..

Aku pon ada gak kata-kata yang boleh sentapkan org tanpa aku perasan. Adoii..naperla aku sentapss nih.. sensitip dipagi hari..

Satu jer aku nak pesan.. jangan la lepaskan stress kerje ko tuh kat org lain..

Aku paling nyampah nak deal dengan soal hati & perasaan..Nak buat macam mana manusia diciptakan berperasaan.

Terasa hati pon nak gaduh..
Sentap hati sedihh..
X sedap hati pon serabut..

Bukan senang nak kenal hati budi seseorang..even ko dah kenal lama..
Kengkadang boleh sentapss jugak wehh..

Sungguh complicated manusia nih kan.. Jadi kucen Tobbey lah... Makan minum tuan dia jaga.. =P

7 comments:

Riezal aka Rezdrake said...

ye laaahh lain kali aku tak sentapkan ko lagi k..bukan apa.. smalam lapaq sgt pastu ngidam kuih ketayap.. pastu hang kata ketayap tak best hangin laa kau sat.. sorry tau.. nanti bukak posa nanti kita duk tepi divider TPM makan eskremm.. k.. peace

makcik rokiah said...

nape kak?
jum ayam penyet.....

NenekPenne said...

la hai...adakah akak telah membuatkan needa tersentap alah...akak gurau2 jer... tak kan itupun needa tersentap...kalau ya, sorry eh...

SiMpleSmArtErMe said...

Riezal - ..penat aku teman ko MERAYAP.. ngidam nak makan KETAYAP.. soh pakai KETAYAP x mau.. =P

Aku claim aiskrem aku.. Baskin Robin yer.. HAHHA..

SiMpleSmArtErMe said...

Cik Kiah - lepas raya la .. wknd.. bulan posa nih x leh janji wp selalu turun Putrajaya..

SiMpleSmArtErMe said...

Nek - gurau2 yg mana satu agaknyer ehh.. entah naper ttb jer nak sentapss.. SUKAHATiLAH kann... tp mmg ai betul2 sentapss.. tergamam kejap ngan kata2 yg menyentap itu..

Makan HATI..OK tak??

NenekPenne said...

u are such a nice and decent girl.. tu pasal bila needa sentap, mcm pelik jer...

yelah tapi kata2 siapa yang buat needa sentap tu? tak kan pasal needa komen kat blog akak, pastu akak kata blog siapa ni? tak kan itu yg buat needa sentap..aah mcm tak logik laa pulak...