Addicted to BOOKS!!

Friday, August 14, 2009


Aku dah jumpa buku cerita islamic book in english.. Not bad..mmg menarik dan tertarik. Kalau ada mickey mouse version islamic lagi bagus. Mesti anak sedara aku minat nak baca. Ado ker??
Kecik-kecik dulu aku ada buku coloring book besarr giler. saiz GIANT. cerita pasal Jack & Jill and Ugly Duckling. Hahah.. Aku cukup suka..

Samacam addicted to books..dgn cover yang wara warni.. cantikk..

Books For Natasha

One day aku addicted to Dr. Rusly punya buku pulak..Well, motivational books keluaran nak Malaysia pon not bad sekarang. Buku2 Donald Trump aku tolak tepi jap. Wahaha.. Bukan apa kadang kadang aku rasa over taw..mmg kita bersaing dlm pekerjaan tp x derla sampai nak mencaras orang mcm Omarosa. It happens in one international company. Wish Good Luck to my fren..!! Cian dia kena back stab with her team leader sampia kwan aku nih warded sbb stress.


Lepas habis baca & beli buku Dr Rusly, aku sangkut pulak kat buku Irfan Khairi..Pas tuh beli pulak buku sifu Lan. Sekarang aku sangkut kat buku AA GYM. Sempat beli satu online. Yang lain member aku pinjamkan sbb mak dia pon kumpul. HAHAHA.. Hamik ko..4 bijik semuanya..





Mag Shape pon aku beli tiap2 bulan..adoi...dah nak penuh almari nagn buku..How? Belum masuk e-book yang aku download.. Wahaha.. Am addicted to BOOKS!!

1 comments:

Superstage said...

Nak pinjam buku moh datang ke rumah, berlambak2 ade ... kalau nak best kita pastikan kita tak beli buku yg sama. Ramai yg tak tau bahawa buku2 dari Indonesia memang murahhhh & best! So kalau berkesempatan pi Indonesia, singgah2lah ke kedai2 buku..