Training Day 7 : Tasik Shah Alam

Saturday, July 4, 2009

Wish to go to ESQ at Matrade for recharge but finally has to cancel my plan. 2 of my frends x jadi pergi so aku pon dah x der mode. Kemas umah, basuh baju .. tido and oversleep untill 3pm. Lama giler... Naper tah this week am sooo damm tired.. Lots of stuff to do..5 working days make me so tired. When its comes Friday am blur already.. Nak pergi GM malas plak..so i decide to go for a jog at Tasik S.alam again!.. Really have to push my self. Last jog @ Tasik Subang on Monday..than stopp..busy..kenduri and so on. 3 days x excercise..stamina and metabolism akan turun. Yes..i know tht so I am ON.. Bring along my MP4 cap ayam and here I am.. Zasssttt to Tasik S.Alam.



Am alone..yer jogging sowang-sowang. Buat tuli pada org yg memerhati. This is the reason why i prefer to go GYM. Wht i did, pekak kan telinga dgn mp4 and listen to the music. I call this my hantu song collection :P Muahaha..!! My fren said lagu nak clubbing ka?? Hahha.. lagu body jam la beb..!!
  • Boom Boom Pow by Black Eyed Peas.
  • Beyonce - Halo
  • LadyGaga - Poker Face
  • Miley Cyrus - The Climb
  • Wyclef Jean - I'm Ready
  • Pitbull - I Know You Want Me (Calle Ocho)
  • Leona Lewis - Better In Time
  • Ingrid michaelson - Be Ok
  • Lady-GaGa-Beautiful-Dirty-Rich


20 days to go.. baru 7 hari training..Yapaaadaaa..?? Kali nih jog jauh sikit..lagi pon sorang-sorang suka hati kaki nak gi mana-mana. Kali nih park depan SIRIM jog sampi depan wisma MBSS and Masjid Shah Alam. Otw balik dari rumah baru perasan Wisma MBSA tuh dekat jer dgn umah. Jauh jugak haku jogging hari nih. Humm.. Wht if I jog from my home to tasik Shah Alam??..

9 comments:

khairul said...

salam,

nak jwb pasal n3 sy tu hehe...
sori lah sy bz sesgt nak habiskan cite ustaz tu pun mkan masa setgh hari.
sy yakin betol dgn ustaz tu coz pe yg dia cite adalah dr pgalaman dia sendiri..dia yakin dgn Allah Taala dia yakin akan diri dia so dia dapat pe yg dia nak.

mcm sy cakaplah kdg2 kita x tahu pe yg kita cr dalam hubungan tu..Doa..Usaha..Ikhtiar..tawakkal..lengkap x pakej ni???
bg sy mungkin usaha sy kurang,doa pun lagi kurang so x dapatlah...ni pandangan sy je lah,tp sy x pernh merungut pasal jodoh heheeehh...any comment?????????

NenekPenne said...

nanti nak join needa ah jogging... errr nak jogging ker nak cuci mata ni? welll sambil menyelam sambil minum air...

alamak...lagu yng needa suka sama dgn apa yang akak suka....

CATZ said...

wah..bravooo!!..i wish i could do like you...joging gituh..perghh..
congrats..jeles ni..
saya pula asyik memakan saja..

Benedict Bernard said...

teringat kakak needa selalu buat gathering kat situ.. la la la la..

SiMpleSmArtErMe said...

Khai - kiter komeng kat blog awaklah yer..HAHHA..cam x sesuaii jer entry Tasik Shah Alam ngan Jodoh.. :P


Nek - nnt kiter pi Body Jam la baru besh..hip hop, latin , cha-cha.. all in one. Lagu2 tuh mmg ada hantuu.. HAHA..ttba jer kiter boleh bertukarrr..HAHAH..mmg release tension owhh.. Jam sampi sempot sudahh..

Boleh arr nak cuci mata..But I tell u this class bnyk yang handsome2 tp GAY.. Hak3.. Nakkk kerr??.. Ai tak koserrrr... Cam geli geleman jer tgok depa nari lembut giler.. Nekk.. ada mmber pesan soh hati2.. Tasik S.Alam nih ada flesher... Huaaa.. Matilaa.. larikkk..

Catz - TQ3. Is kindda improvement actually..jeles tgok org lari relax jer.. Wish I can achive tht..!!

Preparation for shape run. 18 days to go..11.5km..adoii.. Lari kat atas t.mill lagi mudah drp Outdor..


CATZZ!!..You can do it if u want!!
FYI. "Adidas: King of the road" ada buat run @ Stadium Melawati S.ALam. Get registered and start running...

SiMpleSmArtErMe said...

BEEEENNNNNNNNNN...

oooikkk...
akak aku laaaa pulak kann...seumog idup cheq x pernah jumpak dia tawww...

Teringat memori indahhhh bersama akak tersayang ker Ben... Aku taw ko rindu kat dia kannn.... Luahkan lah perasaan ko Ben..x guna simpan sorang.. aku sudi mendengarnya.. :P

NegegegAHHA....

khairul said...

betol3...terpesong mcm ayah pin sangat wakakaka

NenekPenne said...

kalau ada flasher kita cakap jerlah...

hak alah...besar tu jer kamu punya konek? ha ha ha....

berkawan dgn gay ok per.... lagi best!!! sebab depa tu tak ada nafsu kat pompuan .. so selamatlah kalau nak kuar pi mana2 dengan depa pun.... i loikkeeeeee.............

tapi kalau pi body jam nanti kena jadi ahli....mana cukup duit yang oi!!!!!!

SiMpleSmArtErMe said...

Khai - ayah pin jer?? Mak pin.. kakak pin.. Abang pin.. Adik pin x terpesong ker??
:P

Nek - FOC lah. X yah jadi ahli.. Buat tatw jer kalau disuruh.. wahaha.. 1st club card boleh bawak mber on weekend lah. Kecoh2 sgt biar kiter tunjuk Terms & Condition kat dia. Nnt bila free ai call u ehh..we JAM together..

Mmg depa tu tak ada nafsu kat pompuan tp tiba2 datang peluk bahu kiter feeling perempuan sangat..mau membatu ku disitu..(dalam hati jerit HELPPP..).. mak x koser u olls..

Tak dinafikan mereka yg species nih baik2 belaka..