Training Day 6 : Tasik Subang

Tuesday, June 30, 2009

6th Day Training: 2 round jer @ Tasik Subang..coz its already 6.30pm.

Busy move up to 10th Floor..
Setup New Think Pad..
Send Thank You Note which is my last e-mail to the Team.


Pstt..another sky track adventure anyone..??
Best owh flying fox kat sini..

6 comments:

Benedict Bernard said...

aku terguris nie. napa link aku jadi nama sawa nie..

*kejar needa dgn parang* ahakz

Sawa said...

ahakzz... needa, ko angau kat sape nihh??

Ben-link aku jadi ko punye blog. click kat link ko kuar blog aku. koserr laa needa ni tau. ikut kejar needa skalik

makcik rokiah said...

*aku pon nak kejar sama*..hahah

parkchoo said...

**sorok needa dlm kain pelikat**

NenekPenne said...

muat ker needa dalam kain pelikat parkchoo tu?

SiMpleSmArtErMe said...

oii...
aper dah korang buat nih ahhh??
main kejar2 dalam blog aku nihhh.. patuh arr penuh tapak kaki..

korang nak kejar aku ker??...ahaks..
Jerit kat ..

Ben..kak ular sawa..cik Rok..
elehh..x dapat pon!!..(sambil jeler lidah ..dua tangan kat pipi..buuu..)

larikkk...ttb jer dunia jadi gelap..
dimana aku sekarang nih??..

haaa..tulung..dalam kain pelikat pakcu.. Terus jerit..

TOLONG..!! TOLONG!!..HELP..HELPPPPP...!!!

ttb datang sorang nenek jalan terkedek-kedek menghampiri pakcu..

Ingatkan nenek tuh nak tanya "muat ker needa dalam kain pelikat parkchoo tu?"

rupanya dia tanya pakcu dgn suara terketar-ketar...

"Pen ne??" (Pen mana?) Rupanya nenek tuh tanya pakcu mana pi pen dia yang pak cu pinjam.. Dia nak salin resepi dari blog blog Catz..

Sejak dari hari tuh..nenek tuh di panggil Nenek Penne..

Asal usul nick2 lain yang telah dinyatakan diperenggan di atas akn diceritakan di episod yang lain.. (skema cam tulis surat gomen..Hak3)

Ben..terguris ehh..meh aku tolong guris2 lagi..untung2 guris2 dan menang..wahh..mokcik kayo..!!

Kak Ulau sawa.. angau kat katak IJAU.

-->
Ben-link aku jadi ko punye blog. click kat link ko kuar blog aku. -->
NIH NAMANYA Silap Mata..WHAHAH.

cik kiah .. larat ker nak kejar?? weee..

Pakcu --> kalau yer pon nak sorok..make sure kain pelikat tuh dah dibasuh ngan softlan warna purple.