Training Day 2 : Tasik Shah Alam

Sunday, June 21, 2009

Second Day Training..!! Gambate!!
Choose outdoor sbb lari atas thread mill lainn.. Outdoor high impact.!!
I wish for Nike Air..!!


One and half round Tasik Shah Alam sbb Hujan. 1st time jog kat sini and I found it is fun!!..
Tapi I hate kena kaco.. So, I always to sumbat my ear with head phone. Now am in the midst of updating my Mp4 cap ayam with my fav body combat & body jam song..!!


Cantik rupanya pemandangan kat sini..

Ada titi plak..

Ramai sungguh orang jog kat sini.. Bila hujan terpakasa berlari kat pondok. Bila Shah Alam nih nak ada GYM ?? Ker Aku jer tak tahu.. kih3.. Well am new to this area. Baru 1 year..!! Don't expect me to know everything..!!

10 comments:

Sawa said...

ko jogging smbil angkut camera ehh needa??

SiMpleSmArtErMe said...

ngehehe..mesti. camera ku dibawa berlari..Panjat pokok pon kiter bawak..

As usual..Taruh dalam porch merah ku.!!

My New Life Begin.. Be a good Wife, daugther , Eldest sister and Future Moms.. said...

oitss needa, gym adalah kat stadium melawati tuh.. tu gym untuk rakyat. means public gymlah kut.. tapi aku tak penah nengok.. alamak windunyerr kat shah alam tmpt tu ler aku berjogging untuk mengurangkan berat badan berlebihan aku.. heheheh

9MHY8 said...

salam needa...

tapi tgk agenda dalam ni kan lebih kpd amik pic dr berjogging hehehe

Benedict Bernard said...

needa, aku tak jogging tapi aku lagi kurus dari kau :P

Willie said...

3 tahun aku dok shah alam dulu. Rindu la ngan tasik ni...it brings back memories.

parkchoo said...

cuba pergi yg belah masjid atau muzium tu, sana ok sket sbb yg belah kompleks tu ramai org bertumpu kt situ.. xpun bole gi kt smaller park kt sec 10 ke..

SiMpleSmArtErMe said...

Eizan - ader eh...aku kepingin wall clibing kat extreme park la..

9MHY8 - uihh..saper nih..?? macam
H1N1 jer id nih.. ehh mana der..snap sikit2 jer..gambar kiter pose x der pon..

Ben - ehh...mana leh lawan ko..ko kan tinggi drp aku. cuba aku tinggi mcm ko..haa..Stamina tuh penting Ben. Jgn cabar aku kekekek..kang ko x cam aku laks..Muahahah..

Willie - owhh..u dok S.Alam ker..sekyen berapa? Humm..I should upload more pic for you kan..

Pak Cu - kiter jog pusing sampai situ..lalu bawah jambatan kan.. seksyen 10??..kena cari nih..tasik kat gate belakang UITM tu ker..??

NenekPenne said...

needa please sms me... i need to talk to you..

parkchoo said...

tasik kt belakang uitm tu seksyen 7. mini park sec 10 tu depan hotel concorde. ada satu lg yg dekat ngan makam diraja, naik bukit.. sec brp ntah.