IKaN PiRaNa Yang KelAPaRAN..

Thursday, June 18, 2009



Nie gambar masa bulan puasa tahun lepas..
Masa jalan2 @ Queens Bay Mall ttb my bro ajak pegi foot therapy.
Since, lambat lagi nak bukak puasa lebih baik kasi ikan makan dulu..
Maka..satu family la berendam kaki kat situ..

Geli tahap cicak putus ekor ok...Puas aku tahan gelak..lantak la aper org nak kata...ngeegge...lama2 baru rasa ok..

Ishh..pirana betul ikan2 tuh..

my mom, my father & my bro ok jer..relax siap gelak2 lagi..
my sister in law plak..ikan datang dia gi tendang..hahaha..Anak sedara plak x nak masukkan kaki..jadi tukang pemantau yang menyebok..




I told my bro..bela ikan nih jer la kat umah. Balik keje rendam kaki jer kasi dia makan..x yah susah2 nak beli makanan.. Bagus tak idea aku nih..??

Nota kaki: Kaki penulis tiada dalam gambar diatas.

7 comments:

Willie said...

Harharhar ...wey...aku geli le buat camtuh. Tak sanggup aku digigit gigit oleh ikan. Sure aku melompat dari kolam tu. Tak sangka pulak ada foot terapi macam ni...


Hahaha..nota kaki ayam? Patutler kaki tu berbulu, rerupenye, bukan kaki penulis. Heheh

SiMpleSmArtErMe said...

Willie - This one in Queen's Bay Mall, Penang..KL also got Fish Foot Spa. 1st time mmg u will fee unconfortable..then after a while OK lor.. Boleh rasa gigi ikan gigit2.. :)

Kepada sesiapa yg kaki berbulu?? Nnt ikan2 tuh akan bermain-main & gigt2 bulu2 itu..Better watch out willie..!!

Humm..may be I should change frm nota kaki ayam to nota kaki cantik..Bwahahahaha..

Benedict Bernard said...

wahahhaa.. kau tak geli ke needa? Aku first time kena dah mcm nak meraung ketawa sampai orang pun gelakkan aku..

NenekPenne said...

tak sanggup akak....

SiMpleSmArtErMe said...

Ben - geli wehh.. tp memula jer..lepas 5 mins ok..best..licin jer kaki pas tuh..semua kulit mati dah abis..

Nek - aper daa..

CATZ said...

teringin nak try..tapi takut geli..huhuhu..hiks.

hubbibie said...

mana ada gigi ikan ikan ni neeeda .. dia kis kis je kat kaki tu ...