Gula-gula cap Microsoft...

Wednesday, June 10, 2009


Macam-macam la korang teka ehh...
palm rest lah.. implant lah..
mouse lah... ~kekekeke.. sakit peyut gelak..

Ni gambar bahagian bawah..

Gula-gula cap Microsoft...

Ader terfikir??.. tp sekali tgok macam ubat/drugs jer..
Dah berbijik-bijik dah makan.. idup & waras lagi.. :P

This stuff mmg comes all the way from Microsoft USA..
Lepas nih soda brand microsoft plak..

Agak microsoft nak memenuhi ayat nih:
Makan Microsoft..Tido Microsoft..Main Microsoft..

10 comments:

Riezal said...

ehhh.. pil perancang..? . Finally update pun.. tapi seriously tak bajet pun tu gegula.. memang nampak macam palm rest.

SiMpleSmArtErMe said...

MUAHAHHAH... pil perancang keluaran microsoft??.. ish3.. Nasib baik bukan IBM..

Gula-gula biasa jer..kalau gula-gula doremon tuh ok gak.."Gula-gula pemantas tulis programming".. kejap jer tulis program siap..bugs free..wahh..bagus kan kalau ada gula-gula cam tuh..??

makcik rokiah said...

lorrr..
tapi cantek bekas dier..

SiMpleSmArtErMe said...

cik kiah..keluaran microsoft tuh..mestila yg santek2 jer..

Haiyo..macam2 la microsoft nih..duit dah bnyk sgt..x taw nak invest kat mana..

parkchoo said...

laa ingatkan ketamin atau eramin5 ke, rupanya gegula...
btw, halal ke? hehehe..

NenekPenne said...

kalau ada gath, sila bawak byk2 sebagai buah tangan pada kengkawan ya....

Nurman said...

Lorr..sumbat lipas boleh gak tu

Riezal said...

"Gula-gula biasa jer..kalau gula-gula doremon tuh ok gak.."Gula-gula pemantas tulis programming".. kejap jer tulis program siap..bugs free..wahh..bagus kan kalau ada gula-gula cam tuh..?? "

Well thats every programmer's dream dont you agree ;)

SiMpleSmArtErMe said...

Pakcu- drp ketamin atau eramin5.. baik daun ketum..hehe..
Halal kot.. std tic-tac tuh la..
Yakini kesuciannya..

SiMpleSmArtErMe said...

nek-x sempat gath dah abishh..

nurman - boleh jer..aku kasi special utk ko.. Nak??..

Riezal - yes.. yes.. x payah berkahayal or cakap sorang2 bila dok fikir nak troubleshoot kat mana..