Lelaki GILA ... PLEASE read it carefully and TAKE NOTE.

Thursday, May 14, 2009

Last week, i got phone calls from TM regarding a promotion on RM 10 for monthly nation calls. Since, my home phone bills up to RM 100+ for local calls. I used home phone to call my mom kat kampung and each phone call max is RM20. (Tah aper jer aku gayut ngan mak aku kan..)

So, I was excited with the promo. Pernah tengok iklan sebelum nih but yet to call TM for further info. Since I agree with it, I have to confirm my details. (Home address, phone number, ic). According to the callers, I will received cordless phone prior to the subscribtion and they will pos laju to me.


What?? Pos laju..no one at home. Can u use my office address.??


Takkan x der orang kat rumah kot?? What abt your housemate?..


Err..x der. I am yet to find housemate.


So caller pon write down my office address and will call me back later. Then he called me back, sorry we have to send to billing aggress. (Oh My..aperla susah sangat nih)


Then how??


Nanti postman akan tinggalkan kad. U can pick up bla..bla..bla..


Owhh..am not familiar with tht area. Dah satu hal plak..tak nak la..(aku mana der nak jalan-jalan area tuh..post office at Subang Jaya ker..Pantai Hill Park ker aku taw la..).



yada..yada..yada..



Beramah mesra la plak kan..rupanya the callers also from shah alam.. asked him how do i know the plan has been activate..



yada..yada..yada..Oklah..Whatever.. malas pikir..just send me lah..

To my surprise...i got sms form this guy abt 12 midnite. Memula igt saper tah yg sms tulis Ai jer..so malas nak layan..ngantuk lagi pon mlm tuh gi gym. Then got phone calls..nak angkat ker tak..ok..angkat jerlah.


HoHHoooho.. Hello..HI..sorry if am disturbing u.. well am the one who call u this morning..well..am just wanna be fren.
Heyy..u kept my number??...
yada..yada..yada.. can we sms??


(aper kes mamat nih..??.. well..dengan ngantuk2 ayam layan jer la..) .. UNFORTUNATELY...this guy has hidden agenda...!!! pls read msg in the pic..






Mofiff..??.. saper soh dtg nih?? I replied: X boleh. I am tired.


Thn i replied..Wht so urgent..??Why must be tonite??



Matila..lupa dia tau my IC and my house address.

Ya tuhanku.. giler betol mamat nih.. terus check pintu segala..



Ish..x paham bahasa betoi.. Kalau u naik pon i x bukak pintu..


nasib u lah..



Giler ahh...




X reply..buat bodo jer..tido lagi best.


Whatever..am abt to sleep lah..

What?

Am just wonder if u r really calling me frm TM this morning??


Baper kali call tah..malas nak layan..silent hp..and tido..HUh..taw pon takot..

Until today..no more calls from him..but have to b carefull takot..kot2 dia buat giler terpacul depan pintu umah.. Pls remeber, do not ever tell strangers tht u are alone at home. Kalau ikot geram nak ajer call TM or make police report..am still kept all his sms..

Masalah betul..this guy totally changed. Makhlok macam nih lebih bahaya daripada Gay Boy yang bangga cerita kat aku yg dia ushar vontot jejantz kat GYM.. Lebih durjana daripada pondan yang cun & pakai sexy jalan kat sebelah aku sambil ngorat jejantz.. Lebih mangkok drp pengkid yang perkenalkan girlfriend dia kat aku..KERANA makhluk nih x dapat dikesan.

18 comments:

Benedict Bernard said...

onani tu ape?

*tanya dgn penuh naivenye sambil tunggu pengetua dan naib pengetua mulakan kelas*

Benedict Bernard said...

go and report him to TM lah.. make a big issue and maki TM abt this matter

Riezal said...

Its better to report to TM.. just tell them what happen.. maybe they can cross check whos the person dealing with ur calls at that time..

Be careful.k.. always be alert.. i bet orang macam tu.. spesis stalker tu.. Take care

Sawa said...

yea laa needa. i think u shuld report

khairul said...

salam ....
tq for the wish hehehe hadiah x ek???
bahaya siottt kene mcm ni mahunya tdo x lena di ganggu gugat mcm ni tapi ....u leh plak tdo ek?wakakaka
1 lagi dia tau gak ke yg u ni ada blog???

Nurman said...

Gi report polis Nida, mara bahaya ni

makcik rokiah said...

vodoh punye olang..!

parkchoo said...

dr blog2 yg dulu dan sekali dua jumpa, pakcu rasa needa ni jenis yg lurus dan baik budi pekertinya. sometimes x salah kita terpaksa menipu/auta ngan org yg x dikenali. takut perkara2 mcm ni berlaku... just be careful next time ok.

since perkara ni boleh mendatangkan bahaya, baik buat report to TM or police. Entah berapa ramai perempuan lain yg dh terkena ngan mamat ni..

Willie said...

Wah! Dangerous ooo...bahaya laki camni. Macam saya, saya takkan beritahu org yg i sorang di rumah walaupun org tuh org govt. Bahaya oo..bukan boleh percaya org zaman sekarang.

Benedict Bernard said...

parkchoo said...
dr blog2 yg dulu dan sekali dua jumpa, pakcu rasa needa ni jenis yg lurus dan baik budi pekertinya.


= ah ah lar.. tu lah idup lurus sangat. Lain kali kena setan sket mcm kita orang. Mesti ada brutal attitude sket.
Eh jgn lupa next thu turun melawati. 8pm. bole gossip lagi abt this issue.. kekeke.

Benedict Bernard said...

eh kerol tak malu mintak hadiah. Belanja kitaorang makan dulu baru bole kasi prezen kan needa kan kan kan.. la la la la.

NenekPenne said...

jangan sekali2 cakap yang needa dok sorang....

betul cakap si Ben tu...jangan lurus sangat, kena bengkang bengkok sikit...

ni baru dipanggil sex maniac....

onani tu ialah adik kepada exhusband Jlo, Ojaji Oja...muahahaha

SiMpleSmArtErMe said...

All,

Mmg nak call TM la to confirm abt the package tp asyik lupa la plak. Tp my phone bill mmg betol pon banyak tuh.

Nak report pon tah dilayan ke tak..nama semua org boleh tipu kn..tuh pon klw org TM nak layan. Lagi pon, this guy call using his hp no. Kalau report polis, tah dia nak layan ker tak..tau jer la kat mesia nih..

SiMpleSmArtErMe said...

(Sambil berfikir comment pakcu..) -> pakcu nih jenis yg pandai analisys org la..msti high EQ nih..

All,
Thx for the advices..
Will learn from experience..Untill today rasa cam x der aper-aper la kot. I believe to Al-Muhaimin who will take care of myself.

SiMpleSmArtErMe said...

Kerol - dah kol 2 stgh tuh Lelaki gila tuh dok kaco..cer tgok sms tuh..? Agak2 kol 3 kot tido..Penat boogi yoogi goovee BodyJam la..tuh yg best jer tido.

Cehhh..klw lelaki gila tuh terbaca blog nih & perasan tuh sms dia..nasib ko la labu kerana mendapat kutukan yg hebat diakhiri dgn ucapan nak "I expose your phone number kat sini ker??"

Pasal hadiah besday..kiter sokong Ben 150%...bunjer kitaorg dulu..yg mahal-mahal jer taw..MUAHAH..

Ben - setakat nih confirm ai turun melawati key..

CATZ said...

hem..
kdg org mcm ni dia buka staff direct TM kot..tah vendor dia ke..agent dia ke..
iskk..hati2...but u have his no..boleh trace..
tapi mmg leceh kan nak berurusan mcm ni..
ceh..gelinyaaa jantan nihhhhh....
ni bujang ke?..adoii...kawin je lah kan...
tapi mmg geli lah dpt sms/call mcm ni..lelaki mcm ni mcm very cheappp!
dgn sapa2 pun dia nak...gelissss.

kalau report pun baguslahhh....

SiMpleSmArtErMe said...

ni bujang ke?..adoii...kawin je lah kan...

Catz - yg jadi bini pon kalau tahu laki dia cam nih.. ishh..kesian.

Eii..takotnyerr..

Moga dijauhkan ngan laki cam nih..Amin..

abanglong said...

hehehehe... ada satu cadangan...

publish jer no phone mamat tu kat porn site.. anda mahu perempuan ? call this number..... 01X-XXX XXXX

padan muka dia!.

done that.

ada kat my blog.
miahahahaha