Himawari..adik Sinchan..

Saturday, May 9, 2009

Tit..tit.. (SMS in..)..Introducing Arissa Raisha born on 8/5/09 at 10.25pm weighted 4.18kg..

Quickly reply SMS and send my wishes..send SMS to few frens plan nak visit Nurman & Dilla's 1st baby born.
Zastt..quick gatering. Aku naik komuter jer turun Pantai Dalam. Adik Yana & akak Wira datang ngan Danny amik aku. Zomm..to Bangsar. Unfortunately, one of our fren cannot make it sbb baru kuar DEMC katerneyr due to food poisoning. Kalau tak sure lagi gamat keadaan kat PMC tuh kan..sure I will be kejang perut gelak tak hengat..

CONGRATULATIONS to NURMAN & DILA for their 1st baby. Katanya Nurman ngidam Laksa sbb tgok my previous entry..sangup kuar cari Laksa semata-mata. Wah..x sangka penangan entry laksa menyebabkan Nurman mengidam. Overla taw..kalah bini. :P

Sungguh bulat & tembam cam Himawari..
Kata kak Wira..cam sincan bulatnyer.. HAHAHAH.. macam-macam la korang..

Arissa was so cute..sekali tengok cam anak jepun. Mata sepet..

Arissa's Mommy & Daddy.

Cepat betul masa berlalu..Aku kenal Nurman during Executive Training Program (ETP) year 2004. Nih la member merempit aku. Jangan x tahu..sebelum ada kereta we ols merempit..

Once Upon A Time - Gambar paling groove yang ada dalam simpanan aku.
Company Dinner - @ Dance Floor..
Muahahhaha..


Yang aku x leh lupa:

(1) Aku lambai kat Nurman sbb berjaya overtake Nurman kat NPE. Aku igt ko berhenti nak cakap phone & lambai kat aku soh pegi dulu. So, aku pecut la..rupanya moto ko abis minyak... Aku plak balik terus campak beg kat bilik & lepak kat bilik member. So, x dengar ko call. MUAHAHHA..akibatnya Nurman terpaksa tolak moto & diselamatkan oleh 2 adik perempuan yg juga merempit.

(2) Nurman tuang semua isi perut beg dia kat depan lift sbb panic x jumpa kunci moto. Sure masuk dalam CCTV wokehh..

(3) Masa Client upgrade kat PNB, moto Nurman x leh start lepas balik bukak posa @ kedai Jus buah somewhere near LRT Abdullah Hukum. Dengan pakai High Heel & Skirt labuh aku pun menolak moto Nurman. Nasib baik berjaya dihidupkan.. sadis betul kalau org tgok aku time tuh..huhu..Maluu..!!!

Tuh la antara kiasah-kisah lucu ngan si Nurman nih..mmg ada jer lawak dia nak buat. Sedar x sedar dah hampir 5 yrs kenal si Nurman nih. Nurman also no longer with the company tht I am working currently. Sudah berhijrah ke company lain. Tinggal aku, akak Wira & adik Yana jer yang masih disini. *Sob..Sob..Sob..

Yes..The clock is ticking.. people change.. surrounding also change..

Ishh..rasa cam dah tua plak.. :(

Who's Next??

7 comments:

Willie said...

Rambut cam hafiz AF 7

Benedict Bernard said...

needa zaman kau rambut mcm tu takde ke? hehe. .

NenekPenne said...

apsal lately ni ramai taruk nama anak arisha? trend nama terkini kot..

Zarisha -- nama gabungan akak dgn bf before we broke off...huaaaa sadisnya tak kesampaian nak taruk nama anak guna nama tu..... ahaks.....

NenekPenne said...

taruk nama untuk kucen pun ok gak...ha ha ha....

parkchoo said...

kiutnyer..

SiMpleSmArtErMe said...

Willie - rambut sewa kat Hartamas tuh..

Ben - haha..zaman tuh aku kecik lagi..x sempat merasa.

nek - kasi nama kucin..??..cam femimin jer kucin tuh..HAHA..

pakcu - mmg cute. Geram tgok pipi dia.. (sambil cunit pp sendiri..kih3)

makcik rokiah said...

mak ai temvamnyer.....
mesti time aku baby dulu cam ni gak kan..hahahahah