Stress Management..

Wednesday, March 18, 2009

Problem not solved yet another problem occoured.. Alahai fening & stress. Problem kat office lagi satu pon x settle lagi.. Ya Rabbi..naperla system ini sudah jadi cacamerba..??

"Take me away to the secret place..the sweet escape!!" I need happy hormone then. Sambil nyanyi2 otw drive balik from Bukit Jalil to Shah Alam melalui KESAS. Nak catch GYM..jalan t.jam sah2 x sempat catch Body Jam Class @7.50pm.

Sampai jer umah..terus nekat 7 tekat.. Runnnnnnn..... I need happy hormone.!!

Dah kol 7..dari Bukit Jalil is abt 6.30pm..kisahla..kalau gi GYM lagi la lambat..


Get my mp4 and my nike..

Ready to Go..!!



Park pon dah x der orang..but who cares..Tp sbb dah azan magrib, dapat satu round pon jadilah..

Lets go home.. Home sweet Home..

Mission Accomplished

At least this reduce my stress level..tomorow gonna hit the GYM & catch new release..& tomoro another challenge to go.. Jangan kena stay back sudah..Hayakk..!!

8 comments:

Riezal said...

yeah.. congrats at least you luangkan masa sedikit untuk release your stress eventho tak sempat go to GYM.. dapat satu round pun jadi.. janji peluh skit.. even the stairs dekat ur apartment pun bagus jugak.. then malam have a good nite sleep.. morning im sure youll feel fresh.. :)

Benedict Bernard said...

aku mcm tak pernah jogging je.. hehe..

makcik rokiah said...

besh woo..
saya wat exercise dalam bilik jo..
zzZZZzzzz..

NenekPenne said...

needa ker ni? alahai....

akak pun sama mcm cik kiah...buat exercise dalam bilik .... muahahahaa

SiMpleSmArtErMe said...

Riezal,

Agree with you..memang tido mamapos and fell fresh..tht wht i call it 'Happy Hormone!!..'..Working in front of PC no good for health..boleh sakit belakang owhh..

Wish I can ride to work just like you..!!

SiMpleSmArtErMe said...

exercise dalam bilik ??? biar betik korang nih..

nenek penne punya exercise dalam bilik ni sama ker ngan exercise makcik rokiah itu..??

ben..kat sana exercise bukan ke dah jadi lifestyle cam kat negara omputih tuh??

aqmaal said...

kasyaaaa~! masyaAllah jelous gile you got time to jog!!! aaaaaaa

know what, i've been wanting to jog at a park near my neighbourhood, BUT! Guess what, ade mamat bangang bername FLASHER menayangkan genital piece.. ish..

how? how? how?

SiMpleSmArtErMe said...

Akmal..OMGH!! That scary!!

Subscribe to GYM..if not mistaken UM got small GYM @ Perdana Siswa..kayak/jog @ tasik varsity also not bad.. :)