Programmers @ SkyTrex Adventure.

Friday, March 13, 2009



Since I was too excited with my oldskol frend's updates in his facebook regarding to the skytrex adv. I have planned to go in a group of adventurous ppl. I hv called Julian the trainner and book one slot on 21th Feb 09 morning. Horray..!! At first 15 ppl sign up..then increased to 20 ppl. Oh my.. enuff.. Julian said 20 pax is max. More than that u kill them..

On the day, 19 ppl turn out @ Bukit Cahaya Seri Alam..ada yang tak kenal but pernah nampak sum where..rupanya they are all FF Maxis GYM Goers..may be pernah read their blogs kowt....All trail was great..!! Memang mencabar..since me di buli to be 2nd person untuk melalui the adventure..so x dapat la merasai kegerunan kengkawan yang lain. What I can say is I hate part yang kena jadi macam Tarzan tuh..My arm not so strong enuf nak bergayut dari satu to anoter tali..sakit sehh..!! Lagi satu nak panjat tangga yang amattt la tinggi itu.. Sempott.. Memang kena gelak ngan member kat bawah..siot jer..Time korang naik puas la aku gelak kat hangpa..Baru tau betapa sempottnya & sakitnya tangan..

korang kan...programmer kena xcersice jugak hokay..badan sihat otak cergas..baru laju jer tulis program..

Plan for Body Pump class pulak pas nih.. --> malu tapi mahu..huhu..





0 comments: